Dag 30: Zondag 17 oktober 2004


Reisroute: Amsterdam – Buggenum

We landen mooi op tijd in Amsterdam, nadat we eerst een vliegtuig ontbijt krijgen geserveerd. De broodjes zijn net kauwgum, maar we hebben toch al geen honger. We zijn vlot bij de bagageband, maar de koffers laten dit keer lang op zich wachten. Het duurt een uur voordat we eindelijk alles bij elkaar hebben. Mijn vader en broertje staan buiten al op ons te wachten, we zwaaien alvast door de grote ramen. Wat leuk om ze te zien!

We worden veilig en snel weer naar Limburg gebracht, waar we natuurlijk eerst mijn moeder gaan opzoeken. Die wacht op ons met een heerlijke lunch: zelf gemaakte soep en een heerlijke Limburgse koude schotel. Mjammie, die hebben we wel gemist! Als de cadeautjes zijn uitgepakt en bewonderd gaan we lekker naar ons eigen holletje in Buggenum. Hier doen we eerst even een dutje om alvast een beetje slaap in te halen, en aan het einde van de middag staan we weer op om de koffers op te ruimen. Dat gaat vlot, we zijn er snel doorheen. Het avondeten bestaat vanavond uit een ritje naar de friture, een frikadel speciaal is al bijna traditie geworden na een Amerika reis. Het gaat er goed in!

We kijken terug op een heerlijke reis, we hebben heel goed weer gehad, prachtige dingen gezien en meegemaakt en we zijn heerlijk uitgerust! Het was super!

Geen opmerkingen: